Evenementen

De Voedingsjuf kan ook ingezet worden tijdens evenementen. Dit om bewustwording te creëren rondom voeding, voor een leuke workshop of activiteit voor volwassenen en/of kinderen of voor een presentatie over een voeding-gerelateerd onderwerp.

Bewustwording

Tijdens het Gezondheidsfestival Delft was De Voedingsjuf aanwezig om bezoekers bewust te maken van de hoeveelheid suiker in hun eten en drinken. Dit door het stapelen van suikerklontjes bij bekende dranken en tussendoortjes. Deze activiteit werd erg goed ontvangen.
Wilt u deze of een vergelijkbare activiteit inzetten tijdens uw festival, schoolfeest of evenement? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Fotocredits: Marieke Zelisse via De Burgemeesters

Workshops

De Voedingsjuf kan ook ingezet worden voor het geven van workshops. Dit tijdens themadagen, bedrijfsevenementen, lentefairs, zomermarkten, etc. Meestal wordt dit ingezet ter vermaak van de kinderen, maar ook workshops voor volwassenen komen voor.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een zintuigencircuit, het schudden van je eigen (kruiden)boter of het proeven van verschillende smaken.

Presentaties

De Voedingsjuf kan ook worden ingezet voor een presentatie. Dit kan zijn op een event voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo deed ik de openingspresentatie over de superkrachten van verschillende kleuren groenten tijdens het ‘Love my salad – kids event’ en gaf ik een presentatie over gezonde voeding aan de inwoners van twee wijken in Delft. Dit naast de voorlichting en presentaties die ik geef binnen het onderwijs en de kinderopvang.

presentatie Rijk Zwaan

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Heeft u andere (hulp)vragen of ideeën, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Banner De Voedingsjuf