Particulieren

Voedingsadvies particulieren

De Voedingsjuf is ook in te zetten voor persoonlijk voedingsadvies en/of coaching.

Herken jij je in het volgende?

  • Je wilt met het gezin gezonder eten, maar ziet door de bomen het bos niet meer?
  • Je wilt weten of jouw kind de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om goed te kunnen groeien en zich optimaal te ontwikkelen.
  • Je kind of een ander gezinslid heeft klachten die vermoedelijk met voeding te maken hebben en/of kunnen verbeteren door anders te eten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buikpijn, een opgeblazen gevoel of maagzuur.
  • Je wilt weten hoe je door de juiste voeding- en leefstijlkeuzes kunt werken aan een goede breingezondheid voor jouw kind. Hierbij kun je denken aan kinderen met AD(H)D, concentratieproblemen, ed. Ik ben gecertificeerd breingezondheid en natuurlijk AD(H)D coach.
    (Voor dit traject is een diagnose niet nodig. Het kan kinderen en volwassenen met diverse breinuitdagingen verder helpen).

De Voedingsjuf to the rescue!

Natuurlijke voeding en leefstijl

80% van het aanbod in de supermarkt bestaat uit sterk bewerkte voeding. Uit steeds meer onderzoeken komt naar voren dat deze voeding bijdraagt aan het ontstaan van veel bekende welvaartsziekten en lichamelijke klachten. Zelfs al bij kinderen…

Wanneer ik 1 op 1 met mensen werk, doe ik dit op basis van de principes van natuurlijke voeding. Genetisch gezien zitten we namelijk nog precies hetzelfde in elkaar als onze verre voorouders. Alleen onze omgeving is enorm veranderd. Qua voeding, maar ook qua beweging en prikkels. Het grootste deel van wat we eten komt niet meer overeen met wat ons lichaam nodig heeft. Hierdoor ontstaat een mismatch, met de nodige klachten en ziektes tot gevolg. Helaas komen deze op steeds jongere leeftijd al naar voren.

Ik leer je begrijpen wat het kinderlijf nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen groeien, ontwikkelen en functioneren. Dit binnen onze huidige tijd en samenleving: het beste van twee werelden. Zodat je bewuste voeding- en leefstijlkeuzes kunt maken. Stap voor stap, zodat je het makkelijk kunt integreren binnen het gezinsleven.

Inspiratiesessie

Wil je weten of ik jou en je kind of gezin kan helpen en of we een match zijn? Plan dan een gratis inspiratiesessie in. Dit is een online gesprek van 30 minuten waarin je mij vertelt waar je tegenaan loopt. Ik vertel je of en hoe ik jou, je kind en/of je gezin hierbij kan helpen. Dit geheel vrijblijvend.

N.B. Ik begeleid geen kinderen met eetstoornissen. Hiermee kun je het beste naar een gespecialiseerde kinderdi√ętiste gaan.

Contact

Neem vooral contact met mij op voor de mogelijkheden. Gesprekken kunnen zowel online via ZOOM als in mijn praktijk in Delft plaatsvinden.

Persoonlijk voedingsadvies

Praktijkadres:
Delftstede, kamer 112
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Delftstede

Bereikbaarheid:
Station: Delft Centrum op loopafstand
Tram: lijn 1 en 19; halte Prinsenhof
Parkeren: Prinsenhofgarage / Phoenixgarage

Praktijkruimte

Toen ik in contact kwam met Niky was er snel de klik over de aanpak die Niky hanteert; niet in schema’s denken, maar kijken naar het individu en wat daarbij past. Niky heeft een nuchtere kijk en spreekt uit ervaring. Hierdoor gaf ze mij een algehele manier van aanpakken, hoe dit te doen √©n praktische aanwijzingen hoe dit te bewerkstelligen. Dit gaf mij de handvatten waar ik naar op zoek was. Haar rustige houding, kennis en ervaring gaven mij veel vertrouwen tijdens deze fase.

Susan, moeder van Hugo