Particulieren

Voedingsadvies particulieren

De Voedingsjuf is ook in te zetten voor persoonlijk voedingsadvies en/of coaching.

Herken jij je in één (of meer) van de volgende punten?

  • Je wilt met het gezin gezonder eten, maar ziet door de bomen het bos niet meer?
  • Je wilt weten of jouw kind de juiste/voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt om goed te kunnen groeien en zich optimaal te ontwikkelen.
  • Er is sprake van klachten die vermoedelijk met voeding te maken hebben en/of kunnen verbeteren door anders te eten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buikpijn, een opgeblazen gevoel of maagzuur.
  • Je kind of een ander gezinslid heeft voedselovergevoeligheden en je wilt weten hoe hij/zij, ondanks deze beperkingen, toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt én hoe je lekkere, voedzame gerechten kunt (blijven) maken.
  • Je wilt, door de juiste voeding- en leefstijlkeuzes, werken aan een goede breingezondheid voor jouw kind en/of jezelf. Hierbij kun je denken aan het verbeteren van de concentratie en focus, het geheugen, het verminderen van energiedips, (chronische) stress, etc.
  • Je kind heeft de diagnose AD(H)D gekregen. De arts schrijft medicatie voor, maar jij wilt graag samen met mij onderzoeken of de juiste voeding- en leefstijlkeuzes de symptomen kunnen verminderen.
    Ik ben gecertificeerd breingezondheid en natuurlijk AD(H)D coach.

De Voedingsjuf to the rescue!

Natuurlijke voeding en leefstijl

80% van het aanbod in de supermarkt bestaat uit sterk bewerkte voeding. Uit steeds meer onderzoeken komt naar voren dat deze voeding bijdraagt aan het ontstaan van veel bekende welvaartsziekten en lichamelijke klachten. Zelfs al bij kinderen…

Wanneer ik 1 op 1 met mensen werk, kies ik zoveel mogelijk voor natuurlijke, zo min mogelijk bewerkte voeding. Voeding boordevol voedingsstoffen.
Genetisch gezien zitten we nog precies hetzelfde in elkaar als onze verre voorouders. Onze omgeving is in de afgelopen eeuw echter enorm veranderd. Qua voeding, maar ook qua beweging en prikkels. Het grootste deel van wat we eten en doen, komt niet meer overeen met wat ons lichaam nodig heeft. Hierdoor ontstaat een mismatch. Deze resulteert in de nodige klachten en ziektes. Helaas komen deze op steeds jongere leeftijd naar voren.

Ik leer je weer begrijpen wat het (kinder)lijf nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen groeien, ontwikkelen en functioneren. Dit binnen onze huidige tijd en samenleving: het beste van twee werelden. Zodat je bewuste voeding- en leefstijlkeuzes kunt maken. Stap voor stap, waardoor je het makkelijk kunt integreren binnen het gezinsleven.

Laten we er samen voor zorgen dat gezond eten weer vanzelfsprekend wordt!

Inspiratiesessie

Wil je weten of ik jou en je kind of gezin kan helpen en of we een match zijn? Plan dan een gratis inspiratiesessie in. Dit is een online gesprek van 30 minuten waarin je mij vertelt waar je tegenaan loopt. Ik vertel je of en hoe ik jou, je kind en/of je gezin hierbij kan helpen. Dit geheel vrijblijvend.

N.B. Ik begeleid geen kinderen met eetstoornissen. Hiermee kun je het beste naar een gespecialiseerde kinderdiëtiste gaan.

Contact

Neem vooral contact met mij op voor de mogelijkheden. Gesprekken kunnen zowel online via ZOOM als in mijn praktijk in Delft plaatsvinden.

Persoonlijk voedingsadvies

Toen ik in contact kwam met Niky was er snel de klik over de aanpak die Niky hanteert; niet in schema’s denken, maar kijken naar het individu en wat daarbij past. Niky heeft een nuchtere kijk en spreekt uit ervaring. Hierdoor gaf ze mij een algehele manier van aanpakken, hoe dit te doen én praktische aanwijzingen hoe dit te bewerkstelligen. Dit gaf mij de handvatten waar ik naar op zoek was. Haar rustige houding, kennis en ervaring gaven mij veel vertrouwen tijdens deze fase.

Susan, moeder van Hugo

Praktijk

Praktijkadres:
Delftstede, kamer 112
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Delftstede

Bereikbaarheid:
Station: Delft Centrum op loopafstand
Tram: lijn 1 en 19; halte Prinsenhof
Parkeren: Prinsenhofgarage / Phoenixgarage

Praktijkruimte