Kosten

Het programma wat De Voedingsjuf biedt is op maat; afhankelijk van de wensen, keuzes en mogelijkheden van de school, kinderopvang of organisatie.
De Voedingsjuf kan worden ingezet voor een losse activiteit, en dag(deel) of voor complete trajecten. We kijken samen wat het best passend is bij de hulpvraag.
Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek wordt een vrijblijvende offerte opgesteld. Hierdoor wordt duidelijk wat de kosten voor uw specifieke vraag zullen zijn.

Menukaart NPO gelden

In schooljaar 2021/2022 t/m 2024/2025 staat De Voedingsjuf met het traject ‘Gezond eten doen we samen’ op de Menukaart NPO-gelden van de Gemeente Delft. Dit in samenwerking met JOGG-Delft. Het aanbod van De Voedingsjuf is te vinden op pagina 10 en 11 van de menukaart.
Een aangepast aanbod is bespreekbaar. Neem hiervoor contact op.

* Dit is de menukaart van schooljaar 2022-2023. De menukaart voor schooljaar 2023-2024 volgt binnenkort

Menukaart Jong Leren Eten (JLE)

De Voedingsjuf wordt ook vermeld op de menukaarten van Jong Leren Eten Zuid-Holland. Dit met een divers aanbod. Meer informatie over Jong Leren Eten vindt u hier. Hieronder als voorbeeld de menukaart JLE van Delft.

Kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. We kunnen onder het genot van een (online) kopje koffie of thee alle mogelijkheden doorspreken. Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen.

Subsidies

Het belang van gezonde voeding en leefstijl komt steeds duidelijker naar voren. Daarom zijn er diverse subsidies om dit (deels) te bekostigen.

Voor scholen:

Het ondersteuningsaanbod van de Gezonde School. Dit bestaat uit een geldbedrag van €3000,- per school. Dit bedrag kan o.a. worden ingezet voor de werkzaamheden van De Voedingsjuf. Het ondersteuningsaanbod is slechts een beperkte periode per jaar aan te vragen. Meer informatie lees je hier.

De Stimuleringsbijdrage ‘Lekker naar buiten‘ van ‘Jong Leren Eten‘. Dit bestaat uit een stimuleringsbijdrage van maximaal €2000,- per school. Dit bedrag kan o.a. ingezet worden voor de gastlessen en workshops aan de kinderen. Ook deze subsidie is slechts een beperkte periode per jaar aan te vragen. Meer informatie lees je hier.

Verschillende Gemeentes hebben gelden beschikbaar ter bevordering van de preventieve gezondheid van de jeugd. Een deel hiervan kan kan worden ingezet binnen het onderwijs. Dit loopt doorgaans via de JGZ.

Voor de kinderopvang:

Kinderopvangprofessionals die zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang kunnen gebruik maken van de subsidieregeling Lekker naar buiten van Jong leren eten. Deze subsidie bedraagt maximaal €500,- per locatie voor een voeding-gerelateerde activiteit. Meer informatie lees je hier.