Els van Coeverden

Sinds een paar jaar werken wij heel fijn samen met Niky. Ze denkt niet alleen inhoudelijk met verschillende opdrachten mee, maar geeft voor Smaaklessen ook gastlessen en workshops. Ze maakt een mooie combinatie tussen haar ervaringen in de praktijk en de theorie. Wij zijn heel tevreden over haar inzet en de professionaliteit. Met haar didactische én voedingskennis sluit haar deskundigheid goed aan bij ons team.

Ronald Bouwman

Met De Voedingsjuf in huis krijg je meer dan alleen maar adviezen over gezonde voeding. Zo heeft Niky aan de wieg gestaan bij het bepalen van de startsituatie van De Bloeiwijzer en heeft zij met de werkgroep het beleid opgesteld.
Niky is zelf leerkracht en intern begeleider geweest. Hierdoor kon zij ook haar ervaring inzetten bij het stappenplan, want realisme in de stappen om kinderen, ouders en het team mee te nemen is essentieel. Dit doet Niky op een professionele en inhoudelijk overzichtelijke manier.
Wij zijn heel tevreden over de inzet en deskundigheid van Niky.

Annemieke Arens

We kijken tevreden terug op de workshop ‘Gezonde voeding’ die Niky heeft gegeven aan pedagogisch medewerkers die werken op één van onze KDV’s en BSO’s. Met een interactief programma weet zij goed aan te sluiten bij vragen uit de praktijk. Daarbij wist zij makkelijk de verbinding te leggen met onze pedagogische visie en beleid rondom gezonde voeding. Fijne samenwerking.

Sylvia Dijkshoorn

Niky is een fijne gastdocent om mee samen te werken. Ze is enthousiast, flexibel en heeft een passie voor gezonde voeding.
De inhoud van haar lessen was erg goed; een combinatie tussen theorie en praktijk. Iets wat belangrijk is bij onze doelgroep.

Coördinator Gezonde School

De gastlessen van Niky waren een succes! Niky is heel flexibel in het aanbieden van haar lessen. Zo heeft ze (ivm de Covid-beperkingen) de eerste les aan alle groepen digitaal gegeven. De tweede les kon gewoon live in de klas.
Het mooie van Niky is dat ze voor alle leeftijden iets in petto heeft en daardoor goed weet in te springen op de verschillende leeftijdsgroepen binnen ons Kindcentrum.

Maartje Corsten

Niky is een vriendelijke gastdocent die moeiteloos schakelt tussen kinderen uit de onder- en bovenbouw. Het is mooi om te zien hoe zij in deze rol haar ervaring als leerkracht combineert met haar grote passie voor gezonde voeding. Niky is bovendien hands-on en denkt goed mee in de voorbereiding. Tijdens de lessen improviseert zij makkelijk en sluit op een natuurlijke manier aan bij de werkwijze van de school.

Leerling groep 6

Ik vond de les erg leerzaam. Nu weet ik dat ik meer water moet drinken, welke voeding goed voor je is en hoeveel je daarvan moet eten. Bijvoorbeeld 2 porties fruit per dag.

Leerling groep 8

Juf Niky legt uit met woorden die we goed kunnen begrijpen.

Het was leuk om er achter te komen hoeveel suiker er eigenlijk in je eten zit.